Om oss

Svensk Interiör AB har varit verksamma inom badrumsrenoveringsbranschen i över 25 år. Vi följer utvecklingen och uppdaterar oss kontinuerligt gällande trender, lagar och regler  (Byggkeramikrådet och Säkert vatten). Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi hjälper er med planering, design, materialval, vvs-arbete, elarbete, våtrumsarbete, kakelsättning och avfallshantering.

I vår utställning på Tessinsväg 16 i Malmö kan ni inspireras av kompletta badrumsmiljöer i olika stilar, allt från "basic-functional" till "hotellstilen" till det lite lyxigare "spa-badrummet". Vi har kunnig personal som har varit i branchen i många år och som gärna ger råd, tips och svar på era frågor och funderingar. Har ni redan kontakt med bra hantverkare så kan ni få en offert på det material och den inredning ni behöver, vi säljer det mesta inom badrumsbranschen, se våra leverantörer. Vi åtar oss även mindre arbeten som tex byte av en droppande kran på gästtoaletten eller sättning av kökskakel och det går även att göra små beställningar av material.

Vi har på senare år utfört en hel del köksrenovering. Vi har själva ingen köksutställning, men i Malmö med omnejd finns en hel del bra och fina utställningar som ni kan inspireras av. Vi sammarbetar med köksfirmor som tex Ballingslöv i Limhamn och Kvick i svågertorp och kan därför lämna samma helhetslösning som på badrum.

Vi har ett team med anställda, duktiga och pålitliga hantverkare, som har varit oss trogna i  många år. Vi samarbetar också med andra legitimerade och certifierade VVS-firmor(säkert vatten), elektriker, målare och golvslipare. Detta gör att ni som kund aldrig behöver ringa runt och försöka få tag på hantverkare. Vi planerar arbetsgången och bokar in behövande hantverkare så att renoveringen flyter på smidigt.