Så arbetar vi

KUNDBESÖK

Vi kommer alltid hem till er och gör ett kostnadsfritt kundbesök där vi lyssnar på era tankar och idéer kring er renovering samt tar mått. Ni behöver inte veta exakta materialval men det är bra om ni har ett hum om vad ni vill ha i stora drag, tex om ni vill ha en vanlig golvstående toalett eller en väggmonterad, om ni vill ha en fristående vask eller en komod med förvaring etc. De som kommer hem till er är erfarna och kunniga inom renovering. 

OFFERT

Efter kundbesöket gör vi en detaljerad offert med allt material och arbete specificerat och beskrivet var för sig (vvs, el, avfallshantering, transport och övrigt arbete). Vi specificerar även ROT-avdrag för er som kan nyttja det. Vi gör en skiss på ert badrum sett uppifrån som vi skickar med i offerten. Offerten är kostnadsfri och ej bindande för er del.

OFFERTGENOMGÅNG 

Efter att ni har fått offerten hemskickad så går vi gärna igenom den med er. Vi förklarar vilket material och vilken inredning vi har satt in som förslag och ni kan göra ändringar, lägga till och ta bort material och arbetsmoment. Om allt i offerten stämmer enligt era önskemål och ni vill fortskrida med att boka in en tid för renovering så skickar vi hem en order eller om ni vill ha en ny redigerad offert först.

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi har kommit överens om eventuella förändringar i offerten skickar vi hem en order som ni i lugn och ro kan gå igenom och kontrollera att allt är enligt era önskemål. Ni skriver under ordern och returnerar till oss inom ca en vecka så att ni behåller ert startdatum.

ARBETSUTFÖRANDE 

I god tid innan vi ska påbörja renoveringen beställer vi allt material så att det ska finnas på vårt lager innan vi påbörjar renoveringen. En standardrenovering tar ca 3 veckor (men det varierar så klart beroende på hur omfattande renoveringen är).

BESIKTNING

När arbetet är klart bokar vi in en slutbesiktning som utförs tillsammans med projektansvarig. Här går vi igenom arbetets gång samt slutresultatet. Ett kvalitetsdokument lämnas till er och ni kan nu känna er trygga med 10 års fuktskydds garanti på arbetet och 2-15 år på inredning, beroende på vilken tillverkare ni valt.